• Suomeksi
  • In English
älykkyyttä kulunvalvontaan

Ariki täydentää SMART –tuoteryhmän tarjontaa TBS:n korkealaatuisilla sormenjälkilukijoilla

Ariki Oy ja sormenjälkitunnistuksen teknologiajohtaja, sveitsiläinen Touchless Biometric Systems (TBS) ovat allekirjoittanet Suomea koskevan jälleenmyyntisopimuksen 3D- ja 2D sormenjälkitunnistimista rekisteröitymisasemineen ja ohjelmistoineen.

Biometrian hyödyntäminen henkilötunnistuksessa on tekniikan kehittymisen myötä merkittävässä kasvussa eri alueilla, kuten mm pankkisovelluksissa ja viranomaistoiminnassa . Kulunvalvonnassa helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan biometrisen tunnistuksen ennustetaan korvaavan kiihtyvällä vauhdilla erilaiset salasanat ja PIN –koodit.  TBS:n usealla kameralla kolmiulotteisesti sormenjäljen lukevat ilmaisimet ovat erittäin helppokäyttöisiä, tarkkoja ja käyttövarmoja kulunvalvonnan lukijoita. TBS:n hyödyntämä kosketusvapaa teknologia myös poistaa sormenjälkitunnistukseen usein liitetyn hygieenisyyteen liittyvän epäilyn.

Ariki Oy on jo jonkin aikaa hakenut tunnistustarkkuuden, hygieenisyyden ja helppokäyttöisyyden suhteen tulevaisuuden vaatimukset täyttävää sormenjälkilukijaa täydentämään SMART –tuoteryhmän tarjontaa. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että TBS näki Arikin biometriaan perustuvan SMART –konseptin toimivaksi väyläksi lähestyä Suomen markkinoita, sanoo Ariki Oy:n toimitusjohtaja Tuula Kanerva.

Touchless Biometric Systems on Sveitsiläinen sormenjälkitunnistuksen teknologiajohtaja. Yrityksen palkitut lukijat perustuvat useisiin kolmiulotteisuuteen ja kosketusvapauteen liittyviin patentteihin. TBS:n muotoilultaan tyylikkäät tuotteet ovatkin jo löytäneet tiensä useiden viranomaisten kulunvalvonnan kriittisiin kohteisiin, pankkeihin, datakeskuksiin ja yritysten pääkonttoreihin maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Jarmo Saari, puh 020 7659361 

Ks lisää:  http://www.tbs-biometrics.com/tbs/about-tbs/

 

 

« takaisin