• Suomeksi
  • In English
kustannustehokas turvatarkastus

Morpho Detection:in räjähdejäämä edustus Arikille


Ariki Oy ja maailman johtava räjähde- ja huumeilmaisinteknologiaan erikoistunut Morpho Detection ovat allekirjoittaneet Suomea koskevan jälleenmyyntisopimuksen Itemiser ja Mobile Trace 
-tuotenimillä toimitettavista räjähde- ja huumejäämäilmaisimista.

Räjähteiden ja huumeiden ilmaisutarve on kasvamassa voimakkaasti. Siviili-ilmailun matkustaja-, matkatavara- ja rahdintarkastuksen lisäksi jäämäilmaisimien käyttö on lisääntynyt raja- ja  tullivalvonnassa, sekä muussa viranomaiskäytössä.

Morpho Detection:in patentoituun ITMS ioninliikkuvuusspektrometriaan perustuvat jäämäilmaisimet ovat helppokäyttöisiä, nopeita ja suorituskyvyltään erittäin tarkkoja ja erottelukykyisiä. Itemiser ja MobileTrace –laitteet ovat myös kustannustehokkuudeltaan ylivoimaisia kilpailijoihinsa verrattuna johtuen vähäisestä käyttötarvikkeiden määrästä ja minimoidusta ylläpidon tarpeesta.

  • Ariki on ollut jo pitempään kiinnostunut täydentämään SCREENING tuoteryhmän tarjontaa korkealuokkaisilla ja helppokäyttöisillä räjähde- ja huumeilmaisimilla. Olemme tyytyväisiä, että alan johtaviin valmistajiin kuuluva Morpho Detection valitsi meidät kumppanikseen Suomen markkinoille, sanoo Ariki Oy:n toimitusjohtaja Tuula Kanerva.

 Morpho Detection - osa Safran konserniin kuuluvaa Morpho yhtiötä - on lähes 20 vuoden aikana toimittanut yli 23 000 ilmaisinta räjähde- ja huumeilmaisuun yli 60:een maahan. Yhtiön tyypillisiin asiakkaisiin kuuluvat ilmailuturvallisuuden matkustaja-, matkatavara- ja rahdintarkastuksesta vastaavat tahot, puolustusvoimat, vankilat, poliisi, satama- ja rajavalvonta, hotellit, sekä erilaiset massatilaisuuksien järjestäjät.

 Lisätietoja: Myyntijohtaja Jarmo Saari, puh. +358 20 7659 361, jarmo.saari@ariki.fi

 

Itemiser 4DX

 

 

« takaisin