• Suomeksi
  • In English
kustannustehokas turvatarkastus

Morpho:n EDS edustus Arikille

Morpho Clarity

Ariki Oy ja maailman johtava räjähde- ja huumeilmaisinteknologiaan erikoistunut Morpho Detection ovat syventäneet yhteistyötä allekirjoittamalla Suomea koskevan jälleenmyyntisopimuksen räjähdeilmaisin –järjestelmien (EDS) toimittamisesta.

 

Siviili-ilmailun turvalaitteiden suoritusvaatimukset kasvavat jatkuvasti. Vuosikymmenen vaihteeseen ajottuva tiukemman standardin mukainen ruumaan menevän matkatavaran automaattinen tarkastus lisää merkittävästi lentokentille asetettuja haasteita. 

 

Morpho:n seuraavan sukupolven tietokonetomografiaan perustuvat CTX™ -järjestelmät tehostavat merkittävästi automaattista räjähteiden ilmaisua, lisäten turvallisuutta ja alentaen toiminnan käyttökustannuksia. Uusimmat CTX™ –laitteet täyttävät ECAC:n (EU) EDS -standardi 3:n vaatimukset, ja ovat TSA:n (USA) sertifioimia.

 

▪   Olen ilahtunut että Morpho Detection:n ja Arikin välinen yhteystyö jatkuu ja syvenee tämän uuden sopimuksen myötä. CTX™ räjähdeilmaisin –järjestelmien (EDS) lisääminen tuotevalikoimiimme tukee erinomaisesti strategiaamme toimia alan kärjessä olevien, älykkäitä ja kustannustehokkaita ratkaisuja toimittavien yhteistyökumppanien kanssa,  sanoo Ariki Oy:n toimitusjohtaja Tuula Kanerva. 

 

Morpho Detection on toimittanut maailmanlaajuisesti n. 2000 EDS -järjestelmää. Asiakkaina ovat mm. Frankfurtin, Lontoon Heathrow, Naritan ja Dubain kansainväliset lentokentät sekä lukuiset toimitukset Yhdysvaltain lentokentille (TSA). 

 

Lisätietoja: Myyntijohtaja Jarmo Saari, puh. +358 20 7659 361, jarmo.saari@ariki.fi

 

 

 

« takaisin