• Suomeksi
  • In English
älykkyyttä kulunvalvontaan

Menetyksekäs Ariki SMART -julkistus Helsingin Messukeskuksessa

Ariki Oy esitteli kulunvalvonnan lisäratkaisuihin keskittyvän Ariki Smart –tuotelinjansa FinnSec 2013 tapahtumassa. Biometrinen Broadway 3D-kasvojentunnistus, TDFlex Tailgate Detector ja People Counter –laitteet keräsivät ansaittua huomiota Arikin osastolla. 


Messukeskuksessa 13.-15.11. järjestetty tapahtuma keräsi Arikin osastolle laajan joukon kiinnostuneita vierailijoita.

  • Etenkin kutsuttujen turvallisuusalan päättäjien runsaslukuinen vierailijajoukko ilahdutti meitä. Kulunvalvonnan kriittisimpiin kohteisiin suunnatuille lisäratkaisuille on selkeä tarve, kertoo Arikin myyntijohtaja Jarmo Saari.

Biometriikkaan perustuvat ratkaisut olivat vierailijoiden kokeiltavana osastolla. Kulunvalvontaa nopeuttavan ja sen kustannuksia laskevan Broadway-kasvojentunnistuksen tarkkuutta ja nopeutta hämmästeltiin jatkuvasti.

Valvonta-alueen henkilömäärää, yksittäiskulkua, kulkuoikeutta ja –suuntia valvova TDFlex havaittiin päteväksi varjokulun estäjäksi. Tailgate Detector ja People Counter päästävät ohitseen vain ja ainoastaan oikeat henkilöt valvottavaan kohteeseen.

  • Tuomme Suomen markkinoille täysin uusia, kustannustehokkaita lisäratkaisuja, jotka poistavat olemassa olevien kulunvalvontajärjestelmien turva-aukkoja, painottaa Arikin toimitusjohtaja Tuula Kanerva.

Arikin messuosaston vieraat koostuivat sekä julkisen että yksityisen sektorin edustajista. Useiden käyntisyynä oli jokin meneillään oleva projekti, johon haettiin Smart -konseptin mukaista pätevää ratkaisua.

Kaikkia kävijöitä ilahdutti myös osaston uusi, hätkähdyttävä ilme, jota hallitsi maori heimopäällikkö – Ariki.

« takaisin