• Suomeksi
  • In English
älykkyyttä kulunvalvontaan

FinnSec 2015 - Ariki tuplavahvasti mukana

Ariki SCREENINGCREENINGMessukeskuksessa 18.-20.11.2015 järjestetty turvallisuusalan tapahtuma keräsi Ariki Oy:n kahdelle osastolle huomattavan laajan yleisön.

SMART osastollamme esittelimme huippuluokan biometrisia ratkaisuja: kasvo-, iiris- ja sormenjälkitunnistus sekä verrattoman ja kustannustehokkaan anti–tailgate
(ATG) ilmaisimen. Artec Group 3D kasvontunnistus-, IrisID iiristunnistus- ja TBS 3D sormenjälkitunnistuslaitteet tulevat näkymään maamme kriittisten kohteiden kulunvalvonnassa aivan lähitulevaisuudessa. IEE:n TDflex ATG ilmaisu taas on ollut tehostamassa asiakkaittemme kulunvalvontaa jo jonkin aikaa.

- Tarve turvaluokitukseltaan kriittisimpiin kohteisiin suunnatuille biometrisille lisäratkaisuille on ollut esillä jo jonkin aikaa. Messuilla esille tulleet lukuisat projektit viittaavat siihen, että kiinnostus on nyt siirtymässä konkreettisen toiminnan tasolle, sanoo Arikin toimitusjohtaja Tuula Kanerva.

SCREENING osastollamme esittelimme uuden päämiehemme Astrophysics:n turvaläpivalaisuratkaisut ja Morpho Detection:in modernin huume- ja räjähdeilmaisun. Astrophysics:n kompakti XIS-5335 S laitteen erinomainen erottelu- ja läpäisykyky hämmästytti vieraitamme. Morpho:n “non-radiation” Itemiser 4DX huume- ja räjähdejäämäilmaisin herätti myös ansaittua kiinnostusta.

- Turvatarkastuksen laitteilta vaaditaan tänä päivänä yhä parempaa suorituskykyä, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta. Uskomme uusien päämiestemme ratkaisujen vastaavan paremmin tähän huutoon, sanoo Arikin myyntijohtaja Jarmo Saari.

Ariki SMART

Messuilla esillä olleisiin ratkaisuihin voi tutustua rauhassa ja yksityiskohtaisemmin esittelytiloissamme Espoossa.

Ota yhteyttä TÄSTÄ ja kysy lisää!

 

« takaisin