• Suomeksi
  • In English
kustannustehokas turvatarkastus

Astrophysics Inc - Arikin uusi yhteistyökumppani

 Astrophysics logoAriki Oy ja läpivalaisun teknologiajohtajana tunnettu Astrophysics Inc. ovat sopineet yhteistyöstä Suomen markkinoilla. Astrophysics on nimittänyt Arikin kaikkien XIS- ja VI mallien maahantuojaksi, jälleenmyyjäksi ja jälkimarkkinoinnista vastaavaksi kumppaniksi.

 Vuonna 2002 perustettu Astrophysics Inc. on erikoistunut nimenomaan turva-alan läpivalaisulaitteiden kehitykseen ja valmistukseen, ja on lyhyessä ajassa kasvanut johtavaksi toimijaksi maailman turvallisuusmarkkinoilla. Pääkonttorin sijainnin lisäksi kaikki Astrophysics:n järjestelmät valmistetaan Los Angelesin alueella USA:ssa, varmistaen parhaan mahdollisen ilmaisun, suorituskyvyn sekä luotettavuuden.

 Astrophysics tarjoaa toimivia läpivalaisun ratkaisuja siviili-ilmailuun, lentorahdin tarkastukseen, tullivalvontaan, vankiloihin ja oikeusistuimiin, sekä muihin kriittisen kohteisiin. Keskittyminen ainoastaan turvallisuuden läpivalaisuun varmistaa korkeimman laadun ja viimeistä teknologiaa olevat kustannustehokkaimmat ratkaisut.

 Päämiesvaihdoksen myötä Ariki tavoittelee entistä kilpailukykyisempää ja vahvempaa markkina-asemaa Suomen markkinoilla. Astrophysics –yhteistyön avulla uskomme asiakkaidemme saavan Arikilta jatkossa aiempaa edullisempia tarjouksia, sujuvammilla ja nopeammilla toimituksilla. Haluan lisäksi painottaa että huoltosopimuksemme jatkuvat kuten aikaisemmin, sanoo Ariki Oy:n toimitusjohtaja Tuula Kanerva.

 Astrophysics Inc. on maailmanlaajuisesti toimiva suunnittelu- ja valmistusyritys, jolla on USA:n kolmen toimiston ja valmistuksen lisäksi omat myynti- ja teknisen tuen pisteet EMEA:ssa, Aasiassa, Intiassa, ja Latinalaisessa Amerikassa. Yhtiö on toimittanut jo yli 6 000 järjestelmää yli 100:aan maahan.

XIS_100XDV

Made in USA TSA QualifiedSTAC certifiedACS Qualified

U.S.A. TSA Air Cargo Qualified, Transport Canada Air Cargo Qualified, France STAC Cargo Certified

Katso lisää http://www.astrophysicsinc.com

 Lisätietoja: Myyntijohtaja Jarmo Saari, puh +358 20 7659361, jarmo.saari@ariki.fi

 

« takaisin