• Suomeksi
  • In English
älykkyyttä kulunvalvontaan

Arikin SMART –ratkaisut FinnBuildissa 12.-14.10.2016

FinnBuild - Security City

Kansainvälinen FinnBuild on monipuolinen, laadukas ja merkityksellinen rakennusalan katselmus ja tänä vuonna rakennusala kohtaa jälleen turvallisuusalan.

Tapahtumassa olevalla Finnsecurity ry:n Security City –teema-alueella on esillä rakentamiseen olennaisesti liittyviä turvallisuusalan ratkaisuja ja palveluja sekä viimeisintä tietoa turva-alan trendeistä.

Ariki Oy esittelee Security City:N osastolla 6g70-3 Ariki SMART –biometriset ratkaisut kulunvalvonnan tehostamiseen ja nykyaikaistamiseen. Nopea ja luotettava sormenjälki-, kasvo- ja iiristunnistus lisää merkittävästi kiinteistöjen turvallisuutta ja parantaa kulunvalvonnan käyttäjäystävällisyyttä.

Tule keskustelemaan Arikin SMART –ratkaisuista Security City:iin. Esittelemme osastollamme Artec:n Broadway 3D kasvojentunnistuksen ja TBS:n 3D sormenjälkilukijan, sekä keskustelemme kriittisten kohteiden kulunvalvonnasta iiristunnistuksen avulla. Kerromme myös miten kiinteistöjen henkilölaskenta ja yksittäiskulun varmistaminen sujuu nykyaikaisella tavalla.

Älykkyyttä kulunvalvontaan – tule tutustumaan Arikiin Security City:ssä!

Lisätietoja:

Jarmo Saari +358 20 7659361, jarmo.saari(at)ariki.fi 

 

 

« takaisin