• Suomeksi
  • In English
kustannustehokas turvatarkastus

Arikille Kromekin nesteentunnistuksen edustus

Ariki Oy ja brittiläinen digitaaliseen väriröntgenkuvantamiseen erikoistunut Kromek Ltd ovat allekirjoittaneet Suomea koskevan jälleenmyyntisopimuksen. Sen myötä Arikin maahantuonti kasvaa lentokenttien nesteentunnistusteknologian tuotteilla.

Kromekin nesteentunnistaja on helppokäyttöinen analysaattori, joka tunnista lentoliikennettä vaarantavat nesteet alle 20 sekunnissa. Kromek ja Ariki pitävät uutuuden tarjoamia mahdollisuuksia lupaavina.

Lentomatkustajien nesteitä koskevat rajoitukset ovat erityisen harmillisia EU:n ulkopuolelta tuleville matkustajille, jotka jatkavat lentoa EU:n sisällä.

-Ariki on kiinnostunut nesteentunnistusteknologian hyväksikäytöstä lentokentillä. Olemme tyytyväisiä, kun alan pioneereihin kuuluva Kromek halusi meidät kumppanikseen, sanoo Ariki Oy:n toimitusjohtaja Tuula Kanerva.

Kromek Ltd

Kromekin  innovatiivinen tutkimus sai alkunsa englantilaisessa yliopistomaailmassa. Yritys on toiminut edelläkävijänä digitaalisen väriröntgenkuvantamisen hyödyntämisessä lukuisiin sovellutuksiin, mukaan luettuna ilmailuturvallisuuden sovellutukset. Menetelmän avulla saadaan paljon enemmän ja tarkempaa tietoa kuin perinteisen röntgenteknologian avulla. www.kromek.com

 

 

Lisätietoja: Myyntijohtaja Jarmo Saari, Ariki Oy, puh. +358 20 7659 361, jarmo.saari(at)ariki.fi

« takaisin