• Suomeksi
  • In English
älykkyyttä kulunvalvontaan

Arikin turvaratkaisut etenevät uusiin kilpailuasemiin

 

 

Toimintastrategiamme pitää meidät alan kärjessä asiakastarpeisiin sovitettavilla älykkäillä ratkaisuilla, kustannustehokkuudella ja alan parhaalla asiantuntemuksella. Nyt kuluvan vuoden kehityksestä ja tapahtumista on erityistä tiedotettavaa.

 

Ariki Screening –tuotelinja uudistuu

 

Arikin turva- ja matkatavaratarkastuksien läpivalaisulaitteiden toimittaja vaihtuu. Uusi valmistajakumppani julkaistaan lokakuun alkupuolella. Yhteistyö Rapiscan-laitetoimituksissa päättyy 1.10.2015. Ariki Help jatkaa Rapiscan-laitteiden huoltopalvelua normaalisti. Ariki tavoittelee päämiesvaihdoksessa entistä kilpailukykyisempää ja vahvempaa markkina-asemaa läpivalaisulaitteissa. Uskomme asiakkaidemme saavan Arikilta jatkossa aiempaa edullisempia tarjouksia. Tavoitteena ovat myös sujuvammat ja nopeammat toimitukset.

 

Palaamme asiaan uuden valmistuskumppanin ja tuotelinjan osalta lokakuun aikana.

 

Ariki Smart etenee kaupallisiin toimituksiin

 

Suurta mielenkiintoa asiakaskunnassamme keränneet biometrisen tunnistamisen älyratkaisut ovat edenneet ensimmäisiin toimitussopimuksiin. Ariki ennakoi kulunvalvonnan turvatason nostamiseen käytettävien kasvojen-, iiris-, sormenjälki- ja läsnäolotunnistamisen  järjestelmätoimitusten kasvavan merkittävästi lähitulevaisuudessa.

 

Finnsec 2015 marraskuussa

 

Jo nyt kannattaa merkitä kalenteriin Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.11. järjestettävä FinnSec
2015. Ariki tulee olemaan yksi mielenkiintoisimmista näytteilleasettajista. Niin tuotteiden kuin asiantuntijoidenkin puolesta. Palaamme tähänkin aiheeseen vielä lähempänä ajankohtaa.

 

Tavataan ja keskustellaan

 

Kuhina Arikin ympärillä kiihtynee loppuvuoden aikana. Rapiscan-toimituksista luopuminen, uudet läpivalaisutuotteet, kosketusvapaiden biometria-tunnistusten läpimurto, Ariki-huollon laajentuminen… Jos sinulla on kysymyksiä edellä mainituista tai keskusteltavaa turvatarkastuksesta & älykkäästä kulunvalvonnasta yleensä, niin ota yhteyttä Arikiin. Varaamme parhaillaan syksyn asiakastapaamisia!

 

 

 

Turvallisuusterveisin

 

Tuula Kanerva                         Jarmo Saari                           Teemu Koskinen

 

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä! 

 

 

 

« takaisin