• Suomeksi
  • In English
älykkyyttä kulunvalvontaan

Ariki Oy FinnSec 2013 –mesuilla 13-15.11.2013

Tervetuloa FinnSec -messuille

FinnSec on vuoden 2013 tärkein tapahtuma turvallisuusalalla. Messut kokoavat Helsingin Messukeskukseen alan ammattilaiset ja päättäjät tutustumaan uusiin ratkaisuihin ja verkostoitumaan.

Ariki Oy esittelee osastollaan 6b125 uuden Ariki SMART tuoteryhmän johon kuuluvat älykkäät lisäratkaisut kulunvalvonnan kriittisimpiin kohteisiin. 

Esittelemme ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla seuraavat biometriikkaan perustuvat ratkaisut:

  • Artec:n  3D biometrinen Broadway – kasvojentunnistuslaite kulunvalvonnan nopeuttamiseen ja kustannustehostamiseen. 
  • IEE:n TDFlex Tailgate Detector ja People Counter –laitteet, jotka päästävät vain ja ainoastaan oikeat henkilöt valvottuun kohteeseen sekä valvovat henkilömäärää reaaliaikaisesti.
  • Argus:n EyeAccess iiristunnistin kulunvalvonnan kriittisimpiin kohteisiin - erhetymättömän varmaa henkilötunnistusta ilman kohtuuttomia kustannuksia.

Ariki Oy on palveleva asiantuntijayritys, jonka avulla kriittiset turvatarkastukset ja kulunvalvonnan tehostaminen hoituvat juuri oikealla tavalla. Sovitamme huipputekniikan täydelliseksi kokonaisuudeksi, johon kuuluvat järjestelmien toimitusten lisäksi myös huolto, koulutus ja konsultointi.

Ariki Oy on Suomessa tunnettu luotettava kumppani seuraavilla toimialoilla:

Ariki SCREENING: turva- ja tavarantarkastuslaitteet sekä henkilötarkastuksen metallinilmaisimet. Tuomme maahan Rapiscan -läpivalaisulaitteita, Metor  -metallinilmaisinportteja ja Kromek –nesteanalysaattoreita.

Ariki HELP: yksikön puitteissa konsultoimme asiakkaitamme oikeiden ratkaisujen löytämiseksi ja koulutamme laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Asennamme laitteet ja tarjoamme eritasoisia huoltosopimuksia ennakoivaan huoltoon.

Haluatko lisätietoja tai sopia jo etukäteen messutapaamisesta? Ota yhteyttä: Jarmo Saari, puh. +358 20 7659 361, jarmo.saari(at)ariki.fi

« takaisin