• Suomeksi
  • In English
rohkea ote turvallisuuteen

Läpivalaisulla varma lopputulos

Astrophysics DealerKonventionaalisella läpivalaisulla on merkittävä rooli laukkujen, matkatavaroiden, pakettien, ja isompien lastiyksiköiden turvatarkastuksessa. Arikin ratkaisuihin luotetaankin liikennevirtojen kriittisissä pisteissä, esimerkiksi lentokentillä, rajavalvonnassa, oikeusistuimissa, ja muissa kriittisen infrastruktuurin turvatarkastuspisteissä.

Astrophysics Inc. on läpivalaisun teknologiajohtaja

Vuonna 2002 perustettu Astrophysics Inc. on erikoistunut nimenomaan turva-alan läpivalaisulaitteiden kehitykseen ja valmistukseen, ja on lyhyessä ajassa kasvanut johtavaksi toimijaksi maailman turvallisuusmarkkinoilla. Kaikki järjestelmät valmistetaan keskitetysti Los Angelesin alueella USA:ssa, varmistaen parhaan mahdollisen ilmaisun, suorituskyvyn sekä luotettavuuden.

Astrophysics tarjoaa läpivalaisun ratkaisuja siviili-ilmailuun, lentorahdin tarkastukseen, sotilaskohteisiin, tullivalvontaan, vankiloihin, oikeusistuimiin, sekä muihin kriittisiin kohteisiin. Keskittyminen turvaläpivalaisuun varmistaa korkeimman laadun ja viimeistä teknologiaa olevat kustannustehokkaimmat ratkaisut.

 

Tutustu tuoteluetteloon

 

Screener assistYlivoimaisia tuoteominaisuuksia

Astrophysics:n läpivalaisulaitteissa on runsas valikoima ominaisuuksia vakiona – enemmän kuin yhdelläkään muulla valmistajalla. Lähtökohtana on tarjota toimiva laite ilman, että tarvittavat lisäominaisuudet nostavat laitteen hintaa.

Ainutlaatuinen ”6 Color Imaging” hyödyntää perinteisen kolmen värin sijasta kuutta väriä materiaalierottelussa. Tämä helpottaa käyttäjiä tunnistamaan mahdolliset uhat nopeammin ja tarkemmin, parantaen turvatarkastuslinjan kustannustehokkuutta tarkemman tunnistuksen ja nopeampien läpimenoaikojen suhteen.

Real time Diagnostics”Real Time Diagnostics” valvoo jatkuvasti järjestelmän toimintaa. Turvatarkastuksen valvoja pääsee omilla tunnuksilla toiminnon näyttöön, mahdollistaen epätodennäköisen ongelman ratkaisun nopeammin ja mahdollisesti jopa estämään vian.

Kaikissa XIS malleissa on myös vakiona mm. tehokas zoom, edistyksellinen käyttöliittymä, kuvien automaattinen arkistointi, monipuolinen kuvankäsittely, sisäänrakennettu koulutusohjelma, ym. Lisäksi laitteisiin on saatavilla monipuolisia lisävarusteita, kuten sisustukseen sopivan värin, kattavan valikoiman liukuhihnan jatko-osia, valvojan erillinen työasema, TIP, ”Screener Assist” ohjelmisto, jne.

 

Katso lisää: Lataa "Features" -esite

 

Astrophysics Inc. – ammattilaisen kustannustehokas valinta

Astrophysics Inc. on maailmanlaajuisesti toimiva suunnittelu- ja valmistusyritys, jolla on USA:n valmistuksen ja kolmen toimiston lisäksi omat myynti- ja teknisen tuen pisteet EMEA:ssa, Aasiassa, Intiassa, ja Latinalaisessa Amerikassa.

STAC certifiedTSA QualifiedACS QualifiedAssembled in the USA

 

Tutustu tarkemmin:  www.astrophysics.inc