• Suomeksi
  • In English
rohkea ote turvallisuuteen

Ariki Screening - Turvatarkastuslaitteet

Turvatarkastuksien läpivalaisuratkaisut ArikistaArikin mielestä turvatarkastuksien pitää sujua varmasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Nopeasti muuttuvien turvamääräyksien maailmassa Ariki Screening auttaa löytämään oikeat ratkaisut rahdin, matkatavaroiden, pakettien, henkilöiden ja ajoneuvojen läpivalaisuun sekä muuhun uhkatunnistamiseen.

Pitkä kokemus tuo syvyyttä Arikin näkemykseen

Astrophysics on siteArikin asiantuntijoilla on vuosikymmenien kokemus läpivalaisuteknologiasta, laitetoimituksista ja kriittisten kohteiden turvatarkastuksien konsultoinnista. Päämiestemme kehittämillä ratkaisuilla on jo pitkään ollut merkittävä rooli sujuvissa lento-, maa- ja vesiliikenteen turvatarkastuksissa ympäri maailmaa.

Arikin toimittamien Astrophysics:in merkittäviä asiakkaita ovat esimerkiksi lentokentät, vankeinhoito- ja oikeuslaitos sekä muu kriittinen infrastruktuuri. Henkilötarkastuksessa Arikilla on tarjota kattava valikoima laitteita metallinilmaisimista aina koko vartalon kuvausjärjestelmiin.

Vaarallisia aineita ja uhkia tunnistamassa

Rapiscan 620DVAriki Screening -ohjelmaa täydentävät räjähde- ja huumeilmaisimet. Arikin päämiehiä näillä osa-alueilla ovat Morpho Detection ja Kromek.

Huolto osa kattavaa kokonaispalvelua

Toimitetun teknologian häiriötön elinkaari varmistetaan Ariki Help –huoltosopimuksella.

Lue lisää:

Läpivalaisu

Henkilötarkastus

Räjähde- ja huumeilmaisimet