• Suomeksi
  • In English
rohkea ote turvallisuuteen

Sormenjälkitunnistus: tuoteluettelo

 

 3d-Terminaali

3D-Terminaali

Kolmiulotteinen, kosketusvapaa, monikäyttöinen sormenjälkitunnistin kriittisten turvallisuuskohteiden kulkupisteisiin.

Ylivoimainen tunnistus, ei enää "hankalia sormia". Toimii tunnistus tai varmistustilassa, saatavana sisä- ja ulkokäyttöön, uppo- tai pinta-asennus mallit. Lukuisia asetus- ja räätälöintimahdollisuuksia, optiona RFID, kamera, elävän kudoksen tunnistus. Hygieninen toimintatapa sopii myös herkkiin ympäristöihin.

Lataa esite

 

 

 3D-Enroll

 3D-Rekisteröinti

 Kolmiulotteinen kosketusvapaa sensori sormenjälkitunnisteiden luomiseen.

Ylivoimainen tunnisteen laatu, kuvaa "kynnestä-kynteen". Ei enää "Failure to Enroll", erinomainen suurille tietokannoille. Hygieninen toimintatapa.

Lataa esite

 

   
2D-Multispectral

2D-Multispektri Terminaali

TBS:n teknologia yhdistettynä maailman parhaaseen kosketussensoriin takaa korkean turvatason ja monikäyttöisyyden kulkupisteille.

HID LumidigmTM multispektisensori, erinomainen elävyystunnistus. Toimii tunnistus tai varmistustilassa, saatavana sisä- ja ulkokäyttöön, uppo- tai pinta-asennus mallit. Lukuisia asetus- ja räätälöintimahdollisuuksia. Useita eri RFID standardeja.

Lataa esite

   
 2D-Terminal

2D-Terminaali

Kosketukseen perustuva, monitoiminen tunnistin korkean turvallisuustason kohteisiin.

FBI:n sertifioima optinen kosketussensori. Toimii tunnistus tai varmistustilassa, saatavana sisä- ja ulkokäyttöön, uppo- tai pinta-asennus mallit. Lukuisia asetus- ja räätälöintimahdollisuuksia. Ilkivallan kestävä.

 Lataa esite

 2D-Enroll

 2D-Rekisteröinti

Kosketukseen perustuva biometrinen sensori sormenjälkitunnisteiden luomiseen.

FBI:n sertifioima optinen kosketussensori. Erinomainen tunnisteiden laatu. Sopii pienille ja keskisuurille tietokannoille.

Lataa esite

Lisää tietoa TBS:stä löydät: www.tbs.com