• Suomeksi
  • In English
rohkea ote turvallisuuteen

Ariki Smart - Biometriasta fiksu lisä tunnistamiseen

Ariki Smart tuo älykkyyttä kulunvalvontaanAriki Smartin avulla kulkuoikeuden omaavat voidaan tunnistaa kosketusvapaasti sormenjäljistä, iiriksestä tai kasvoista  asiakkaan nykyisessä kulunvalvontajärjestelmässä. Ariki Smartilla saadaan kriittisiin valvontakohteisiin lisäturvaa myös järjestämällä yksittäiskulku ja läsnäoloseuranta ilman raskaita porttirakenteita.

Sujuvoita kulunvalvontaa

Katso videot!

Identtiset kaksoset

Twins

 Tailgate Detector TDflex

IEE Tailgate Detector

IEE People Counter

Volumetric Object Surveillor

 TBS 3D Terminal

 Nail-to-nail

 

Broadway 3D

3D Kasvojen tunnistus

Henkilöllisyyden varmistaminen ja yksittäiskulun kontrolli vievät paljon aikaa sekä henkilöresursseja. Arikin avulla biometrista tunnistamista voidaan hyödyntää nopeasti toimiviin ja automatisoituihin prosesseihin, joiden avulla valvontakuluissa voidaan jopa säästää kustannuksia.

Biometrisen ilmaisutarkkuuden nopea kehitys tuo koko ajan uusia mahdollisuuksia. Entistä enemmän siirrytään ns. vahvaan tunnistustamiseen, jossa esimerkiksi oven avaukseen vaaditaan sekä henkilökorttia että salasanaa. Biometrisen ratkaisut vapauttavat kulkijat muistamasta pin-koodeja ja estävät samalla niiden väärinkäytön.

Biometrinen tunnistaminen

Biometriikka tarkoittaa uniikkien fyysisten ominaisuuksien tai yksilöllisten käyttäytymismallien tunnistamista. Arikin avulla kulkuoikeuden omaavat henkilöt voidaan tunnistaa luotettavasti ja kosketusvapaasti kasvoista tai sormenjäljestä.

Kulkuoikeuden puuttuessa pääsy valvonta-alueelle estetään. Arikin asiantuntemuksella kulunvalvonta huolehtii myös siitä, että luvallisten kulkijoiden mukana ei tule ylimääräisiä kulkijoita. Myös henkilöiden kulkusuuntaa ja valvonta-alueella olevien henkilöiden määrää voidaan seurata reaaliaikaisesti.

Biometrian luotettavuus

Onnistuvatko identtiset kaksoset huijaamaan järjestelmän? Sveitsin TV (SRF) testasi TBS:n kehittämiä laitteita. Katso tulokset videosta: 

Miksi biometria kulunvalvontaan?

Toisin kuin avaimet, kulkukortit ja salasanat, biologisia ominaisuuksia ei voi siirtää, varastaa tai hukata. Näistä lähtökohdista ei ole ihme, että aihe kiinnostaa kulunvalvontajärjestelyistä ja –järjestelmistä vastaavia!

Lue lisää:

biometria FAQ

kasvojentunnistus

anti-tailgating

sormenjälkitunnistus

iiristunnistus

Avaa sinäkin keskustelu biometria-asiantuntija Arikin kanssa!