• Suomeksi
  • In English
rohkea ote turvallisuuteen

Iiristunnistus

IrisIDSilmän iiriksen avulla tapahtuva biometrinen tunnistus on erittäin tarkka menetelmä. Iiris kehittyy jo raskausvaiheessa ja sen uskotaan pysyvän samanlaisena läpi koko eliniän. Iiristunnistus tarjoaa erittäin luotettavan ja pysyvän tunnistuskeinon. Tekniikan kehittyessä laitteet ovat tulleet käyttäjäystävällisiksi ja ne sopivat oivallisesti niihin kriittisen infrastruktuurin kohteisiin, joissa hygieenisyysvaatimukset ja suojapukeutuminen hankaloittavat perinteisten lukijoiden käyttöä.

Iiristunnistus on ainoa biometrinen tunnistusteknologia joka on suunniteltu toimimaan erityisesti yhden suhde moneen. Tietokannat voivat olla jopa miljoonaluokkaa. Teknologia on ylivoimainen myös varmistustoimintapaa käyttäen.

iCAM 7100SAriki edustaa Suomessa alan pioneereihin kuuluvaa yhdysvaltalaista IrisID-laitevalmistajaa. Yritys on ollut iiristunnistusteknologian johtava kehittäjä jo 90-luvulta lähtien ja tunnetaan tänään alan johtavana toimijana maailmanlaajuisesti.

Iiristunnistus on turvallinen ja ns. tunkeutumaton. Tunnistus perustuu digitaaliseen videokuviin iiriksestä. Kirkkaita valoja tai laseria ei käytetä. IrisID:n tuotteiden optiikka ja himmeät valolähteet ovat perusteellisesti tutkittuja ja  täyttävät tai ylittävät kaikki Yhdysvaltain sekä kansainväliset silmäturvallisuusvaatimukset (UL ja ANSI). 

Iiristunnistuksen tuoteluettelo

 

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä Arikin asiantuntijoihin!