• Suomeksi
  • In English
rohkea ote turvallisuuteen

Kriittisten kohteiden toimivia turvaratkaisuja

Matkatavaroiden läpivalaisu turvatarkastuksessaTurvatarkastus ja kulunvalvonnan lisäratkaisut ovat Ariki Oy:n tuote- ja palveluvalikoiman keskeisiä nimittäjiä. Autamme matkustajaterminaalien operaattoreita, valvovia viranomaisia, yksityisiä yrityksiä, tutkimuslaitoksia, tietoliikennekeskuksia ja turva-alan toimijoita vastaamaan kriittisten kohteiden turvallisuudesta.

Tuomme maahan globaalien toimijoiden, esimerkiksi Astrophysics Inc, IEE:n ja Touchless Biometric Systemsin turvajärjestelmiä.

Ariki on sekä perinteisen läpivalaisu- ja ilmaisinteknologian että uusimman biometrisen ilmaisun konsultoiva asiantuntija.

Arikin ratkaisut ja päätuoteryhmät

  • Ariki Screening - Turva- ja tavarantarkastuksen läpivalaisulaitteet, räjähde-, huume-, säteily- ja nesteilmaisimet sekä henkilötarkastuksien metallinilmaisinportit
  • Ariki Smart - Kulunvalvonnan tehostamisen biometriset lisäratkaisut: 3D-kasvojentunnistus, iiris-tunnistus ja kosketusvapaa sormenjälkitunnistus sekä kontrollialueiden kulunhallinta, henkilö-, tila- ja objektivalvonta
  • Ariki Help – Tarjoamiemme järjestelmien sekä laitteiden suunnittelu- ja jälkimarkkinapalvelut

Oikea suunnittelu tehostaa turvatason kattavaksi, säästää kustannuksia ja se voi jopa lisätä henkilö- ja tavaraliikenteen sujuvuutta sekä kapasiteettia. Arikin asiantuntijoilla on pitkä kokemus sekä julkisen että yksityisen sektorin kriittisten kohteiden turvaamisesta.

Onko kulunvalvontasi turvatason nosto ajankohtainen? Soita Arikiin!